7 event-uri tari care te vor scoate din casă în septembrie

Written by on septembrie 7, 2018

Vara s-a terminat și ea … și concediile și apusurile pe malul mării sau mare parte din timpul tău liber. Luna septembrie are și ea magia ei dacă știi să o observi (sau dacă ești fan toamnă) și vine cu o serie de evenimente faine pentru locuitorii Bucureștiului haotic.
Ti-am făcut o listă ca să-ți fie mai ușor să alegi unde să mergi atunci când te gândești cu nostalgie la berile din Vamă:

Bucharest Craft Beer Festival 2018 are loc între 31 august și 2 septembrie la Verde Stop Arena și te așteaptă cu multă bere și fun, cât să-ți iei adio de la vară cum trebuie.
B.U.G MAFIA va avea un spectacol total necenzurat. Te-ai hotărât ce faci în week-end?

Bucharest Street Food Carnival, între 6 – 9 septembrie, combină domeniul gastronomic cu atmosfera relaxantă a unui festival.

Bucharest International Dance Film Festival, tot între 6 – 9 septembrie, va avea loc în șapte locații: Cinema Elvire Popesco ,Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, DESCHIS Gastrobar ,Deschis Atelier ,Linotip – Centru Independent Coregrafic , Cinetic ,Qreator by IQOS. Festivalul va găzdui mai multe ecranizări, workshop-uri și expoziții. Tema de anul acesta este [RE]TRACING.

Concertul Akua Naru & The Fresh Symphonic Orchestra are loc pe 7 septembrie la Arenele Romane și ți-o prezintă din nou pe artista hip-hop alături de noul său album, „The Blackest Joy”. Se anunță o nebunie la care vor participa, printre alții, și Alexandra Ușurelu și Muse Quartet.

Balkanik Festival se va desfășura între 7 și 9 septembrie la Gara Regală Băneasa, continuând cu afterparty-ul la Youniverse Summer Club. Printre numele anunțate se numără Asaf Avidan, Yasmin Levy sau Dan Ciotoi și formația Generic. So, dacă ai chef de un party pe ritmuri balcanice, ăsta-i locul.

Cea de-a treia ediție a Outernational Days are loc între 19 – 23 septembrie și se va desfășura în trei locații – Control Club, MNAC și Biserica Anglicană.
Dacă îl știi drept festivalul acela unde se duc hipsterii să se rupă pe ritmuri de tarabane sau pentru că printre invitații de anul trecut s-a numărat Salam, acum ar trebui să știi că nu e promis vreun nume așa sonor, dar se sunt așteptați artiști din Egipt, Iran, Zimbabwe, Rusia, Turcia, Liban, Germania, Austria, Polonia, Australia, Elveția, Suedia și România.

Unfinished, care are loc între 27 și 30 septembrie la Muzeul Național de Artă, se află la prima ediție și prezintă un concept nou: „Part festival, part talks, part exhibitions, part undefined, it is an experience in constant evolution.”

Evenimentul combină conferințele cu workhopurile și explozițiile și te așteaptă să cunoști o serie de artiști care îți prezintă ceva aut of your comfort zone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background