Alina Eremia feat. NOSFE – Filme cu Noi (piesa noua)

Written by on ianuarie 9, 2019

Anul începe în forță pentru Alina Eremia, cu un featuring neașteptat pentru piesa “Filme cu Noi” în colaborare cu Nosfe. Cu un sound atipic pentru industria muzicală din România, cei doi aduc ritmurile de moombahton în difuzoarele boxelor.

Colaborarea cu NOSFE a venit în mod organic și împletește perfect stilul muzical reprezentativ pentru cei doi artiști:

„Single-ul vorbește despre o relație care nu s-a consumat pe deplin. El este încă dependent de ea și o caută în fiecare fată pe care o întâlnește, iar ea vrea să se desprindă dintr-o poveste toxică. Îmi place să ies din zona mea de confort și să aduc și alt flavour în muzica mea!” – Alina

Cu un vibe extrem de senzual și cu ritmuri care ne duc mai aproape de vară, “Filme cu Noi” te va face să dansezi în club sau la petreceri. Coregrafia din clip îmbină o serie de stiluri de dans care completează perfect mesajul piesei.

„De când așteptam să iasă clipul asta! Era nevoie de un vibe atât de sexy în România! Vă pupă unchiu!” – Nosfe

Piesa a fost compusă la SEEK MUSIC, de către Alina împreună cu Nosfe, Killa Fonic și Liviu Teodorescu; Lu-K Beats fiind cel care semnează producția piesei.

„Piesa vine cu multă atitudine! Eu și Nosfe suntem la a două colaborare și mă bucur că și-a pus amprenta. Clipul este regizat de San, are super energie și evident că dansul nu putea să lipsească”, a încheiat artista.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background