Alvaro Soler – Loca (piesa noua)

Written by on ianuarie 27, 2019

Alvaro Soler a lansat un nou single – Loca

Un numar record de ascultari, hit-uri ce au atins primele pozitii in clasmentele internationale si lansarea unui album de succes, „Mar de Colores” – deja nu mai e niciun secret ca, in anul 2018, Alvaro Soler a creat furori in peisajul muzical european.

Alvaro Soler isi extinde muzica pe mai multe paliere si cuprinde mai multe genuri (pop, folk, hip-hop). In cariera sa, artistul a dat dovada ca este un compozitor si un interpret sarmant, un adevarat povestitor, complet detasat de cliseele actuale. Acest lucru este vizibil in noul sau single, „Loca”, in care se contureaza profilul unei iubiri nebune, ce are drept fundal ritmuri misterioase de etno-urban, acompaniate de trompete si elemente de muzica electronica.

Materialul video ce insoteste „Loca” a fost filmat in Tokyo, dorind a evoca momentele pe care Alvaro Soler le-a trait acolo, in mijlocul uneia dintre cele mai vii metropole din lume. Dupa ce si-a petrecut copilaria in Barcelona, artistul s-a mutat, la varsta de doar 10 ani, in Tokyo. Ceea ce putea sa se transforme cu repeziciune intr-un soc cultural, s-a conturat, in cele din urma, in cea mai prolifica sursa de inspiratie.

„Cu toate ca soarele, marea si stilul spaniol de viata sunt casa mea, adolescenta petrecuta in Japonia mi-a oferit noi abilitati, puterea de a delibera, candoare, persistenta si respect. Inca mai am o groaza de prieteni din vremea aceea. Am crescut vorbind fluent sase limbi straine si am invatat de mic ca succesul trebuie meritat”

„Vreau sa imi fac lumea accesibila oamenilor si nu doar prin punerea la punct a unui profil de Instagram. Doresc sa imi arat toate fetele si sa demonstrez ca nimeni nu e perfect” –  Alvaro Soler


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background