Carla’s Dreams – Lacrimi si Pumni in Pereti (videoclip nou)

Written by on iulie 10, 2018

Carla’s Dreams revin cu single-ul „Lacrimi si pumni in pereti”, o piesa de dragoste cu un mesaj puternic

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de aceeasi echipa cu care Carla’s Dreams lucreaza de obicei, BR Films – Roman Burlaca (regizor) si George Secrieru (DoP). Filmarile au avut loc in Los Angeles, cu personaje expresive, cu dansatori care subliniaza mesajul piesei prin coregrafie.
Tot anul acesta, Carla’s Dreams au lansat „Pe umerii tai slabi”, cu peste 8 milioane de vizualizari, si „Monomaniac”, piesa prezentata in premiera la show-ul de la Arenele Romane si care are deja peste 6 milioane de vizualizari. In weekendul ce a trecut, Carla’s Dreams au urcat pe scena principala de la Neversea intr-un show live in fata a zeci de mii de oameni.
Carla’s Dreams au sustinut un nou concert la Arenele Romane, „Monomaniac”, de pe 5 mai, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment sold out, in fata a 5000 de fani, veniti sa se bucure de muzica artistilor lor preferati. Show-ul de la Arenele Romane a fost o productie impresionanta, cu efecte speciale, peste 300 de aparate de lumina inteligenta, 150mp2 de ecran led, surse puternice de laser, grafica vizuala dedicata conceptului Monomaniac, live feed Instagram inainte de show (pozele celor care postau pe Instagram si foloseau hashtag-ul #Monomaniac, apareau pe ecrane, zece copii din corul radiodifuziunii la piesa „Unde”, Ana Munteanu desene live in nisip la piesele „17 ani”, „Formula apei”, „Frica” si „Animal de prada”, tenori la „Beretta”, 18 balerine mici in alb si o balerina in negru pentru „Imperfect”, toti cei 5000 de oameni din Arene cu manusi albe pentru „Ne bucuram in ciuda lor” si invitatii speciali ai serii: Blacklist cu piesa „Tequila”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background