Macanache – Povestea vieții mele (videoclip nou)

Written by on octombrie 25, 2018

Macanache ne prezintă în noul său videoclip ”amintiri rupte dintr-un ocean de stele”. Clipul ”Povestea vieții mele” este filmat în tonuri sepia, purtând privitorul înapoi în anii ’90.

După single-ul motivațional ”Trag tare”, Macanache revine cu o piesă nostalgică, intitulată ”Povestea vieții mele”. Rapper-ul ne povestește despre copilăria, adolescența și maturizarea sa:

”Câteodată am impresia c-am trăit mai multe vieți
Mi-aduc aminte vag, acum, niște dimineți
Când mergeam de-a buşilea, fără griji, prin casă
Mă băgam sub orice scaun, m-ascundeam sub orice masă
Aud și-acuma vocea mamei, cât e de frumoasă.”

Macanache a lansat în septembrie cel de-al 4-lea album de studio, „Moft„. Abordarea acestui material a fost una diferită, combinând producția digitală cu diferite instrumente muzicale. Sound-ul este unul funky, underground, rap și boom bap, transformându-l, astfel, într-un proiect mult mai matur decât proiectele anterioare. Acest album a fost un „moft” al artistului, readucând la viață rapul clasic al anilor ’90 condimentat cu satira românească și voie bună.

Macanache este un MC din București ce s-a lansat în muzică în anul 2015 cu piesa „Ăsta sunt eu„, ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer cu accente de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică rap din cultura hip-hop.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background