Monoir feat. DARA – My Time (piesa noua)

Written by on septembrie 3, 2018

Monoir a lansat piesa si videoclipul – My Time in featuring cu DARA

Monoir, producatorul recentului hit international „Lost in Istanbul” (Briana), lanseaza alaturi de cantareata de origine bulgara DARA, piesa cu videoclip „My Time”.

In videoclip frumoasa artista canta si danseaza in peisaje naturale de-a dreptul impresionante. DARA este o tanara cantareata, iubita si cunoscuta in Bulgaria mai ales in urma participarii la emisiunea X-Factor unde s-a clasat printre top 3 finalisti. Timbrul vocal al DAREI este scos in evidenta de sound-ul fresh si ritmurile dance ale liniei melodice compuse cei doi artisti si produsa de Monoir.

„Am inregistrat piesa in urma a doua sesiuni derulate pe parcursul a doar 24 de ore. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu DARA. Este o artista cu o energie incredibila, cu un vibe foarte bun, care m-a inspirat pentru aceasta piesa. Am fost pe aceeasi lungime de unda.” – Monoir

DARA isi lanseaza single-ul de debut “K’vo Ne Chu” in vara lui 2016. Dupa succesul inregistrat de acest single in Bulgaria, DARA lanseaza dupa cateva luni si o versiune a piesei in limba engleza „Onto You”. Anul urmator artista lanseaza urmatoarele doua single-uri insotite de videoclip „Rodena Takava” si „Nedei” precum si un featuring alaturi de Plamen& Ivo, Pavell & Venci Venc’.

In 2018, Monoir a fost premiat cu doua Discuri de Aur pentru productia pieselor “All I Need” (Brianna) si “Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace). In martie 2017, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru “We Had Love”. In luna mai a aceluiasi an, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”, apoi a incheiat anul cu piesa “Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan. Primul single lansat de Monoir in 2016, “The Violin Song”, a adunat peste 61 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar cel mai recent hit al producatorului, „Lost in Istanbul”, are deja peste 39 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat locul 1 in topul difuzarilor la radio, in Romania.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background