Sore – O Sa Uit (piesa noua)

Written by on august 20, 2018

Sore ne surprinde cu o nouă piesă intitulată “O Sa Uit

Este o piesă dansabilă, cu versuri ce fac haz de necaz, după o despărţire. Melodia primeşte un videoclip cu peisaje de pe plaiurile mioritice. Sore apare în clip ca protagonistă, sub bagheta regizorului Ionuţ Trandafir. Apare într-un soi de rochie de mireasă, lângă un cort plin de obiecte vintage. Pare o poveste clasică a mirelului care a fugit, sau a miresei care s-a răzgândit. Tânăra se plimbă pe pajişti alpine, cu o trenă ce invocă asemănarea cu o lebădă. Sore se perindă printre oi, cu păduri şi munţi în zare.

Cântând duios despre uitare, vocea sa se împleteşte cu un instrumental de chitară acustică mixată cu un beat leneş ce duce cu gândul la o după amiază în Cuba. Muzica acestui single a fost realizată de către Sore, Şerban Cazan şi Vladimir Coman Popescu. Creaţia sa este mai degrabă contemplativă, exprimând regrete şi dorinţă într-un mod suav.
Sore a avut un an 2018 ocupat, între lansarea piesei „Toate Fetele” din iunie, sau debutul single-ului „Sărută-mă şi taci” din aprilie. La început de an, fix de Valentine’s Day lansa melodia „Dintr-o mie de femei„, care are versuri scrise de Sore şi vorbeşte evident despre iubire.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background