Home / Stiri / 3 Sud Est – Stele (piesa noua)
3 Sud Est – Stele (piesa noua)

3 Sud Est – Stele (piesa noua)

Baietii de la 3 Sud Est revin cu o noua piesa emotionanta – Stele

Noua piesa inspirata de iubire, este compusa de catre cei trei artisti si produsa de hitmaker-ul Laurentiu Duta.

“Stele este o piesa pe care o dedicam tuturor indragostitilor si celor care isi incredinteaza inima persoanei pe care o indragesc, fara sa se teama de vulnerabilitatea de care da dovada. Speram sa va placa si sa va regasiti in aceasta piesa. Urmeaza sa filmam si videoclipul in curand, iar pentru anul care urmeaza va pregatim foarte multe surprize”Laurentiu Duta

Anul acesta, legendara trupa aniverseaza 20 de ani de activitate muzicala printr-un turneu national care se va incheia in luna decembrie, iar pentru inceputul lui 2018, baietii pregatesc un nou album. In vara, trupa 3 Sud Est a lansat Am dat tot, o piesa romantica, inspirata de amintirile si povestile de dragoste traite de ei, iar anul trecut, trupa a lansat single-ul de succes si clipul  Cine esti? , o frumoasa piesa de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV si radio.
Tot in 2016, Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu au lansat piesa  Adio , iar in 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul  Mai stai , care a adunat peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}