Home / Stiri / ADDA – De dorul tau (videoclip nou)
ADDA – De dorul tau (videoclip nou)

ADDA – De dorul tau (videoclip nou)

Adda lansează noua piesă cu tot cu videoclip intitulata „De dorul tău” , o compoziție plină de sensibilitate.

Asa cum ne-a obisnuit, si pentru aceasta piesa Adda si-a scris singura versurile, prin care ne impartaseste momente din viata ei.

#DeDorulTau are o poveste amuzanta. Catalin, sotul meu, trebuia sa plece de acasa si eu i-am zis exact asa: o sa mor de dorul tau. Mi-am dat seama imediat ca acesta poate fi mesajul unei piesei, asa ca m-am asezat la pian, iar restul a venit natural. In acel moment, m-am gandit cum ar fi daca am ajunge intr-o situatie critica in relatia noastra si asa a luat nastere melodia.” Adda

Adda a scris versurile piesei #DeDorulTau si a lucrat la productie impreuna cu Serban Cazan, Lucian Nagy si Marius Pop in studiourile Hahaha Production. Pentru ca si-a dorit ca aceasta piesa sa aiba un sound aparte, a colaborat cu fetele de la Muse Quartet, Alina Horez (vioara I), Nicoleta Petre (vioara II), Maria Coltatu (viola) si Corina Ciuplea (violoncel) pentru a inregistra instrumentele live. SAN (Anton Sandu) a regizat un videoclip dinamic, filmat in mai multe locuri cheie din Bucuresti si din afara orasului. Director de productie a fost Alexandru Paduretu, iar de productia video s-au ocupat Catalin Rizea si Cristian Puchiu. La scenariu au lucrat Adda si SAN.
Pentru ADDA, anul trecut a fost unul plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional, a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical Starile Addei, Du-te, Sa imi vindeci inima, Raza mea de soare, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia Cu barca pe apa, colaborarea pentru Matematica iubirii sau Oglinda, oglinjoara. Se vede pe fata ei (Mireasa), piesa lansata de Ziua Indragostitilor, a ajuns la sufletele tuturor, adunand deja peste 14 milioane de vizualizari pe Youtube, insa recent am ascultat-o si alaturi de JerryCo cu Ingerii Plang.

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}