Home / Stiri / ADDA – Ma doare inima (videoclip nou)
ADDA – Ma doare inima (videoclip nou)

ADDA – Ma doare inima (videoclip nou)

ADDA lanseaza o noua piesa – Ma doare inima , despre despartire si vindecare. Artista vine cu o noua abordare, atat cu un stil muzical diferit, dar si cu un videoclip surprinzator, in regia lui San.

„Piesa e ceva nou pentru mine. Mi-am descoperit o alta latura prin ea. Chiar daca e de despartire, e despre momentul in care suferi ca o relatie s-a terminat dar iesi totusi din casa si cauti vindecare in muzica. Iti dai seama ca nu esti singur, ca mai sunt si alti oameni care trec prin aceeasi stare, oameni care vor sa uite si sa se distreze asteptand o alta dragoste sa vina” ADDA

In acest an, ADDA a mai lansat trei piese, Desculta , Linistea , Casa bantuita , care impreuna alcatuiesc cel de-al treilea sezon al Starilor.

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numara Lupii , cu peste 26 de milioane de vizualizari pe You Tube, De dorul tau , Marea mea , piesa pe care artista a compus-o si a filmat-o in 12 ore, iar fanii sai i-au fost alaturi live, pe Facebook, alaturi de Iti arat ca pot , Nu plange, Ana! si Se vede pe fata ei (mireasa) .

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}