Home / Stiri / ADDA – Se vede pe fața ei | #Mireasa (videoclip nou)
ADDA – Se vede pe fața ei | #Mireasa (videoclip nou)

ADDA – Se vede pe fața ei | #Mireasa (videoclip nou)

Adda lansează single-ul și videoclipul “Se vede pe fața ei |#Mireasa
PLAY ▶️

ADDA abordeaza o tema sensibila, insa extrem de des intalnita in societatea de astazi: casatoria din interes.

“Se vede pe fata ei” este o piesa sincera, cu un mesaj curajos, care atrage atentia catre lucrurile cu adevarat importante din viata. Inspirata de oamenii din jur si societatea de astazi, Adda a scris versurile, dar s-a ocupat si de productia piesei alaturi de nume importante din industria muzicala: Marius Moga, Smiley, Serban Cazan, George Idriceanu, Lucian Nagy sau Yogi (Ionut Marius Vasilache).

“Cand am scris piesa, m-am gandit la lumea de plastic in care traim. Parca au uitat cu totii ca cel mai important lucru este dragostea. In goana dupa faima si bani, oamenii fac greseli teribile si, din pacate, asta se intampla si din cauza educatiei. Piesa este o poveste, mi-am imaginat o conversatie intre mama si fiica. Vreau sa le transmit fetelor sa isi asculte mereu inima”, a declarat Adda.

Din echipa de creatie a videoclipului au facut parte: SAN (regie si scenariu), Catalin Rizea (productie si scenografie), Ana Mironescu (make-up artist), Raluca Topescu (hairstylist) si Andra Moga (styling). Povestea a fost gandita si creionata de Adda, impreuna cu SAN (Anton Sandu); fiecare detaliu a fost ales cu atentie, de la #Mireasa cu rochie din bancnote, pana la Fructul Interzis.
Printre surprizele de pe platoul de filmare, s-a aflat si un sarpe, simbolul vicleniei si al inselaciunii, ce a intregit cu succes povestea creionata de Adda.
adda2
Pentru ADDA, anul 2016 a fost un an plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional, a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical “Starile Addei”, “Du-te”, “Sa imi vindeci inima”, “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apa”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglinda, oglinjoara”.

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}