Home / Stiri / Akcent – How Many Times (piesa noua)
Akcent – How Many Times (piesa noua)

Akcent – How Many Times (piesa noua)

Un nou extras de pe noul EP Akcent, How Many Times imbina ritmuri orientale cu un mesaj puternic de dragoste si o productie specifica artistului, reusind sa creeze o frumoasa poveste de iubire.

Primul material discografic dupa albumul Love The Show , lansat in 2016, EP-ul contine 6 piese ce vor fi lansate pe o perioada de 2 luni, debutand cu My Lady , in colaborare cu Reea, lansata la inceputul anului, urmata de Stole My Heart , Deep In Your Eyes , Rendez Vous , alaturi de Ackym si Veo, iar a cincea – How Many Times . Piesele lansate pana acum au depasit 10 milioane de vizualizari, My Lady clasandu-se pe primul loc in topul Nexus FM din SUA, in timp ce “Stole My Heart” a intrat in topul iTunes din Austria.
Dupa un 2017 ce a inclus concerte in tari precum Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai si Rusia, un turneu sold-out in SUA, colaborari internationale ce au strans zeci de milioane de vizualizari sub egida Akcent si o revenire la proiectul solo Adrian Sina, celebrul artist, producator si compozitor a revenit in studio pentru primul material discografic dupa albumul Love The Show, lansat in 2016.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}