Home / Stiri / Alina Eremia feat. Mark Stam – Doar noi (piesa noua)
Alina Eremia feat. Mark Stam – Doar noi (piesa noua)

Alina Eremia feat. Mark Stam – Doar noi (piesa noua)

Alina Eremia cântă şi dansează alături de Mark Stam în videoclipul piesei Doar noi . Cu mişcări de dans care ar face-o geloasă şi pe Maddie Ziegler, artiştii se unduiesc pe beat-urile noului single.

Alina Eremia a început anul 2018 prin colaborarea de succes cu Monoir – Freeze . Acum artista cantă alături de Mark Stam pe noul release Doar noi, care vine la fix de Ziua Îndrăgostiţilor. Mark Stam este un compozitor şi cântăreţ de peste Prut, care a lansat iniţial o versiune solo a acestei piese. Ceea ce vedem acum este o variantă regândită, care pune în evidenţă vocea Alinei Eremia.

Chimia celor doi face din această melodie una cu mai multă însemnătate pentru îndrăgostiţi. Cei doi se unduiesc într-un decor de casă veche şi clasică, în faţa unei oglinzi de epocă. Dansează cu pasiune, de parcă nu i-ar privi nimeni, pe un fundal de pian şi chitară electrică mixata până la transformare radicală. Cei doi sfidează fizica, dansând şi pe orizontală, pe podea, ca doi copii care descoperă prima oară gimnastica.

Spre final piesa este amplificată şi potenţată de o chitară electrică senzuală. Cei doi încheie acest tribut pentru dragoste ţinându-se de mână. Doar Noi este compusă de către Mark, iar textul este scris de către Irina Kupko. De producţie s-a ocupat Mark Stam, dar şi Marco & Seba. Clipul a fost regizat de către Spoială Brothers şi a implicat 26 de ore de filmări la temperaturi scăzute.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}