Home / Stiri / Betty Stoian feat. Matteo – Bine pentru tine (videoclip nou)
Betty Stoian feat. Matteo – Bine pentru tine (videoclip nou)

Betty Stoian feat. Matteo – Bine pentru tine (videoclip nou)

Betty Stoian și Matteo lansează single-ul și videoclipul „Bine pentru tine” , o poveste cinematografică despre anumite tipuri de frumusețe în ipostaze inedite.

„Mi-a placut foarte mult sa trec prin diferite ipostaze si sa ma pun in pielea personajelor din scenariu. A fost ceva nou pentru mine si desi, a fost greu, sunt foarte multumita de rezultat. Este o piesa in care cred foarte tare si imi doresc mult sa le placa si fanilor la fel de mult. M-am distrat foarte tare la filmari, Matteo e foarte misto. Desi suntem la prima colaborare, presimt ca vor mai fi si altele.”Betty

Piesa “Bine pentru tine” este compusa in studioul lui Matteo (Mattman Music), iar scenariul videoclipului este realizat de catre Marian Capet, impreuna cu Betty.
Inca de la primul single lansat, “Intr-o secunda” , Betty a adunat milioane de vizualizari pe YouTube. Tanara cantareata s-a bucurat de succes si la urmatoarele piese, “La anii mei” , “Acolo sus” , “Amandoi” , „Rochii de soapte” , „Semne” . Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale” , “Gandesc cu voce tare” , “Amandoi” , alaturi de Gabriel Cotabita – „Ce zi linistita” , Nicoleta Oancea – „Insomnie” , feat. Corina – „Ceva nou” , Lidia Buble “Mi-e bine” iar recent l-am ascultat si cu noua piesă „Ghetele” .

LIKE – HIT ?

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}