Home / Stiri / Carla’s Dreams – Poetic şi Murdar (videoclip nou)
Carla’s Dreams – Poetic şi Murdar (videoclip nou)

Carla’s Dreams – Poetic şi Murdar (videoclip nou)

Carla’s Dreams ne arată că poate aborda lejer şi genul trip-hop pe noua piesă Poetic şi Murdar . Melodia primeşte un videoclip întunecat filmat în spatele blocurilor, în toalete slab iluminate şi în latura ascunsă a lumii.

Pe un negativ cu influenţe populare la intro Carla’s Dreams recită versuri cu încărcătura socială. Poetic şi Murdar se află la graniţa dintre hip-hop şi trip-hop, fiind dedicat celor murdăriţi de viaţă, năpăstuiţi şi pierduţi. Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cel care a definit stilul vizual al celor de la Carla’s. Cum este Anton Corbijn pentru Depeche Mode aşa este Burlaca pentru Carla’s. Vizionarul regizor a descris de altfel procesul său de realizare a unui clip în cadrul evenmentului „Mastering the Music Business 2018”.

Protagonistul clipului stă în faţa unui ecran TV cu purici, apoi blocat într-o baie murdară. Carla’s Dreams cântă versuri pesimiste precum „Te naşti singur, mori singur, da, da” privind direct spre cameră din spatele măştii sale. Carla’s a descris aceasta creaţie cu versificaţie bogată astfel:

„A​ceastă piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi „murdăriți” de viață, de lume, cu noroi, cu har.

Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei „poeți” care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei „vecini” care nasc fraze zburătoare.​​ ​A​cei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei.

Acei oameni care se diz​olvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață. V-am cuprins.”

Înainte să lanseze noul single, Carla’s Dreams a postat versurile pe Facebook, pentru că toţi fanii să le savureze, interpreteze şi să le întoarcă pe toate părţile. Dacă la începutul melodiei suntem în tărâm trip-hop, finalul este clar hip-hop, cu supradoză de scratch-uri excelent realizate.
A trecut aproape o lună de la ultima lansare Carla’s, piesa tribut pentru feminitate Pe Umerii Tăi Slabi . Fanii vor putea întâmpina lansarea albumului „Monomaniac” pe 5 mai la Arenele Romane.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}