Home / Stiri / Guess Who – Timp (piesa noua)
Guess Who – Timp (piesa noua)

Guess Who – Timp (piesa noua)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta cel mai nou single Guess WhoTimp , pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele muzicale de streaming.

Timp este lansata la aproximativ un an de cand Guess Who a lansat cel de-al treilea album, “Un Anonim Celebru”, material care contine piese precum “Prea Curand” (feat. Tudor Chirila), “Stele” (feat. Nane) sau “Cupidon” (feat. Irina Rimes), una dintre cele mai difuzate piese ale anului trecut.

Refrenul noului single Guess Who contine versuri din binecunoscuta piesa “Ani de liceu”, coloana sonora a filmului “Liceenii”, compusa de Florin Bogardo si scrisa de Sasa Georgescu in anul 1986.

Single-ul este produs de Grasu XXL si Guess Who in studioul Okapi Sound, alaturi de Mitza (Synth Pad), Alex Cotoi (chitara, percutie), Harvis Cuni Padron (trompeta) si Eduard Nicolae (Rhodes). De mixaj si masterizare s-au ocupat Grasu XXL si Cristi Dobrica.

De curand, pe canalul de YouTube Okapi Sound a fost lansat integral concertul de lansare din Bucuresti a celui mai nou album Guess Who, eveniment care poate fi ascultat si pe platformele de streaming.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}