Home / Stiri / Kygo & Selena Gomez – It Ain’t Me (piesa noua)
Kygo & Selena Gomez – It Ain’t Me (piesa noua)

Kygo & Selena Gomez – It Ain’t Me (piesa noua)

Kygo și Selena Gomez au lansat piesa – It Ain’t Me


PLAY➡️

Noul single „It Ain’t Me” are un refren care se potriveste de minune pe radio, iar stilul cu influentele tropicale a devenit „signature sounds” pentru producatorul norvegian.

E prima lansare a Selenei Gomez de la Revival din 2015 incoace, pentru ca a luat o pauza de la lumina reflectoarelor invocand motive de sanatate. Intre timp, tanara cantareata a bifat postul de producator pentru 13 Reasons Why, care va aparea pe Netflix incepand cu 31 martie. In plus, se pare ca pregateste si noi single-uri, asa ca foarte posibil sa o regasim din nou in topuri.

Primul single promovat atunci a fost Good For You, piesa care a fost bine primita de critici si a urcat pana pe locul 5 in Billboard Hot 100. A urmat Same Old Love, care a urcat la fel de sus, insa nu a avut un impact similar in Europa, pentru ca apoi sa o ascultam cu Hands to Myself si Kill Em With Kindness, track care a urcat doar pe locul 39 in Hot 100, dar a reusit sa intre si pe piata europeana. In plus, o regasim alaturi de Charlie Puth pe We Don’t Talk Anymore, single care a reusit sa ajunga si in topul difuzarilor de la noi.
kygo-repousse-album
Kygo şi-a pus puternic amprenta pe melodie, instrumentalul fiind specific lui. În scurt timp, acest DJ tânăr si producator a reuşit să cucerească o lume întreagă, iar noi l-am regasit in topurile difuzarilor de pe radio cu single-ul care a avut succes si in SUA – Firestone sau alaturi de Ella Henderson – Here for You

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}