Home / Stiri / Ligia – Cealalta ea (videoclip nou)
Ligia – Cealalta ea (videoclip nou)

Ligia – Cealalta ea (videoclip nou)

Ligia vine cu un single nou – Cealalta ea , o balada pop-rock care accentueaza ideea ca iubirea adevarata este o alegere.

Piesa este compusa de Ligia si va fi inclus pe albumul de debut Yin & Yang , la care lucreaza in perioada aceasta si pe care il va lansa in curand.
Noul capitol muzical din cariera Ligiei a inceput odata cu piesa Inchide usa , lansata la inceputul verii. A fost prima piesa solo dupa colaborarile de succes cu Vescan – Fraiero , Puya sau Mahia Beldo – Du-te vino , Pagini de Istorie . Pentru videoclip, si de aceasta data, Ligia a colaborat cu regizorul Claudiu Stan, alaturi de care a pus in scena o poveste inspirata din viata, in care dragostea este laitmotiv-ul existentei umane. Ligia a cucerit publicul si topurile cu piese ca Fraiero (ft Vescan), 30 de grade (alaturi de F Charm),  Al tau impiedicat , Ultimul Tren , Neconditionat . In plus, Ligia a participat in prima editie X Factor, iar timbrul inegalabil si interpretarile live exceptionale au adus-o in finala concursului.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}