Home / Stiri / Ligia – Inchide usa (piesa noua)
Ligia – Inchide usa (piesa noua)

Ligia – Inchide usa (piesa noua)

Ligia revine cu un nou single și videoclip intitulat – Închide ușa

Inchide usa este prima piesa solo pe care Ligia o lanseaza dupa colaborarile de succes cu Vescan, Puya, Mahia Beldo. Noul single este compus integral de catre Ligia si care va fi inclus pe albumul de debut, “Yin & Yang”, care urmeaza sa fie lansat in cateva luni.

“Noul single Inchide usa este produs impreuna cu trupa mea, o piesa care a luat nastere pe o plaja pustie in Filipine de la cateva acorduri simple de chitara si o linie de voce, de aceea am incercat sa pastram simplitatea initiala si in varianta finala a piesei. Este prima piesa de pe primul meu album, Yin si Yang, ce va fi lansat in curand. Sper sa va placa!” Ligia

Proiectul video este realizat de catre Claudiu Stan si a fost filmat pe parcursul unei zile intr-un club din capitala, iar in prim plan este formula de live show a artistei.
ligia
Ligia a cucerit publicul si topurile cu piese ca Fraiero (& Vescan), 30 de grade (& F Charm), Al tau impiedicat (& Vescan) , Ultimul tren , Pagini de istorie (Puya, Vescan si Mahia Beldo), Du-te Vino (cu Vescan si Puya), Neconditionat sau Destul de vara ( & Alama).

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}