Home / Stiri / Smiley & Feli – Vals (videoclip nou)
Smiley & Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley & Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley si Feli au realizat un duet emotionant pentru una dintre cele mai frumoase piese lansate de Smiley in cadrul maratonului #Smiley10 – Vals

„Vals este una dintre piesele mele favorite de pe album, iar vocea lui Feli cred ca o pune si mai mult in valoare si ii aduce un plus de sensibilitate”, povesteste Smiley.

„Am iubit piesa asta de cand am ascultat-o prima oara si mi-am dorit foare tare sa ii fac si eu o varianta cantata “din papucii fetelor”. Nu am planificat aceasta varianta Smiley si Feli. Pur si simplu a venit pe moment. Abia asteptam sa o impartim cu lumea. Eu recunosc ca am ascultat-o de multe ori inainte de lansare si sunt foarte curioasa de cum va fi primita. Imi plac mult melodiile cu mesaj, iar Vals este una din melodiile sufletului meu marca Smiley” – Feli

Vals face parte din cele mai recent album semnat Smiley –„Confesiune”, lansat in anul aniversar #Smiley10, si a strans peste 18 milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent.
Albumul „Confesiune”, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese: De unde vii la ora asta?, Flori de plastic, Indragostit (desi n-am vrut), Domnu’ Smiley, RARA(feat. Juno), O alta Ea, Insomnii, Sa-mi fie vara, Ce ma fac cu tine de azi?, Pierdut printre femei, Vals, O poveste si Confesiune.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}