Home / Stiri / Snoop Dogg a intrat în Cartea Recordurilor
Snoop Dogg a intrat în Cartea Recordurilor

Snoop Dogg a intrat în Cartea Recordurilor

În stilul lui caracteristic, Snoop Dogg a intrat în Cartea Recordurilor pentru… cel mai mare cocktail cu gin și suc!

Legendarul rapper a preparat băutura în cinstea faimoasei piese „Gin & Juice„, lansată în 1994. Este al doilea single de pe albumul său de debut, „Doggystyle”, reușind să ajungă în Billboard Hot 100 în Statele Unite. De asemenea, melodia a fost nominalizată la Grammy pentru „Best Rap Solo Performance” și se află pe lista VH1 – „Greatest Songs of Hip Hop„.

Invitat la BottleRock Napa Valley Festival, acesta a realizat băutura cu 38 de carafe de suc de portocale, 154 de sticle de brandy de piersici și 180 de sticle de gin, după cum a fost precizat de Guinness World Records. Spre deliciul fanilor, Snoop Dogg a publicat o fotografie cu certificatul pe contul lui de Instagram, având descrierea: „Cu vocea mea de DJ Khaled, încă unul”.
Snoop Dogg va concerta la București, pe 29 august. La 10 ani de la show-ul susținut în 2008 la Arenele Romane, rapperul revine în țara noastră. Acesta va concerta din nou la Arenele Romane, urmând să promoveze piese de pe cel mai recent album al său, ”Bible of Love”. Discul a fost lansat anul acesta, pe 16 martie, fiind primul său material cu influențe gospel.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}