Home / Stiri / Sore – Toate fetele (videoclip nou)
Sore – Toate fetele (videoclip nou)

Sore – Toate fetele (videoclip nou)

Toate fetele este noua piesa lansata de Sore, un adevarat imn al fetelor, o melodie plina de energie si pofta de viata: „Frumoasa, devreme acasa, cu masa pusa, dar cearsaful pe fereastra, desteapta, modesta, femeia perfecta, dar mai intai de toate sunt independenta” canta Sore in cea mai noua piesa.

Toate fetele va ridica fetele la dans si va celebra viata in toate formele ei, promite Sore: „Mi-am dorit o piesa pentru toate fetele, sa le ridice la dans si sa le exprime gandurile. Noi toate ne dorim sa fim apreciate si puse pe primul loc, ne dorim atentie, vrem sa fim ascultate atunci cand avem lucruri de povestit, vrem un umar pe care sa ne punem capul atunci cand suntem obosite. Toate fetele isi doresc sa fie apreciate pentru ceea ce sunt iar acum exista si melodia care sa spuna categoric, lucrul acesta”.
Filmarile pentru videoclip au inceput devreme. Sore a venit de la un concert din tara, direct la filmarea clipului: Eu am venit la filmare de la un concert, dupa un drum de 10 ore, complet nedormita. Am filmat toata ziua pentru clip, dar si pentru urmatoarea lansare de piesa si clip. Faptul ca am fost cu fetele, mi-a dat exact energia de care aveam nevoie. Sore si-a invitat prietenele sa ia parte la povestea clipului: Cred ca este importanta energia care se creeaza intre prietene. Am vrut un clip in care toate fetele sa cante si sa se distreze la unison.”

Videoclipul a fost regizat de Ionut Trandafir, cu care artista a colaborat si pentru clipul pieselor Dintr-o mie de femei si Saruta-ma si taci. Filmat pe litoral, clipul surprinde o gasca de fete care sunt „actrite principale” pe plaja, pe barca sau in van-ul cu care au ajuns la mare. Puse pe distractie dar si hotarate cand iubesc.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}