Home / Stiri / Speak – Șase tipuri de băieți (videoclip nou)
Speak – Șase tipuri de băieți (videoclip nou)

Speak – Șase tipuri de băieți (videoclip nou)

Speak face un interviu al unor tipologii de bărbați: de la hipsteri, la corporatiști, baieți de bani gata și cei cu mai puțini bani, într-un nou track: „Șase tipuri de băieți”
PLAY ▶️

Speak precizeaza la inceputul clipului ca e doar un pamflet, insa face referire si la Codin Maticiuc pe care fanii tabloidelor il stiu datorita vedelor cu care a fost asociat si faptului ca a scris o carte si s-a detasat de imaginea de baiat de bani gata. Daca ii cititi blogul veti vedea ca versurile lui Speak sunt inspirate chiar dintr-o postare a acestuia si de aceea e si trecut ca textier. Speak nu ii iarta pe hipsterii care mananca raw-vegan, pe cei care n-au bani de mancare, dar ies in club dupa ce au strans toata saptamana si pe cei care au inclusiv sofer personal. (sursa:urban.ro)
Anul trecut l-am ascultat pe Speak cu Tropical Heat, in colaborare cu Max Kissaru pentru Tequila, cu single-ul  „Vocile din capul meu” sau „Ce ai cerut” „Planeta” si „Noi doi”, piese incluse pe albumul MOZAIC lansat spre sfarsit de an.
speak

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}