Home / Stiri / Vescan feat. Mahia Beldo – Dansul Banilor (videoclip nou)
Vescan feat. Mahia Beldo – Dansul Banilor (videoclip nou)

Vescan feat. Mahia Beldo – Dansul Banilor (videoclip nou)

Lumea materialistă care ne înconjoară primeşte o critică aprigă din partea lui Vescan şi Mahia Beldo, în noua piesă Dansul Banilor . Melodia primeşte un videoclip, care pune accent pe umanitate şi modul în care aceasta este anulată de obsesii materialiste.

Dansul Banilor este o piesă compusă de către Mahia Beldo, iar versurile îi aparţin lui Vescan. De videoclip s-a ocupat Claudiu Vision. Mesajul artiştilor este clar: banii au efect negativ asupra vieţii oamenilor, distrug prietenii şi despart familii. Argintul şi aurul pot cumpăra „suflete care nu au fost de vânzare”.

Aceasta nu este prima colaborare dintre artişti, aceştia reunindu-se şi pe piesa Tic Tac . „Dansul Banilor” este single-ul cu numărul 3 extras de pe albumul „Muzică sau Nebunie” al lui Vescan. În videoclip îi vedem pe muzicieni filmaţi la 360 de grade, alternaţi cu cadre ale unor oameni care îşi numără frenetic banii sau îi pierd în cele mai stupide circumstanţe.

Paralela clasică între timpul pierdut şi bani, sau între compromisurile sufleteşti şi câştig apar în versuri. După un început de negativ cu voci trecute prin resampling, spre final auzim un pian şi viori care duc rap-ul înspre o direcţie clasică. Hip-hop-ul se aliniază cu un pop cu sound de 2018 şi o pauză cu efect muzical pune greutate pe mesaj.

Despre colaborarea cu Mahia Beldo, Vescan a spus următoarele:

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la piesa cu numărul 3 de pe albumul „Muzica Sau Nebunie”, şi anume „Dansul Banilor”, alături de bunul meu prieten Mahia Beldo. Este o piesă cu un subiect foarte sensibil, referitor la puterea distructivă a banilor.

Mi-am pus de multe ori întrebări precum: „Banii aduc fericirea?”, „Trăim pentru bani sau facem bani să putem trăi?”, „Iubirea pentru bani e sentiment?”, „Banii aduc locul pe lista cu oameni fericiţi?’”şi aşa s-a născut „Dansul Banilor”. Este o piesă făcută din suflet şi sper să ajungă în sufletele susţinătorilor noştri!”

Luna trecută Vescan lansa featuring-ul cu Raluka Ca doi necunoscuţi , cu un videoclip regizat de Marian Crişan. Pe final de 2017 artistul a făcut senzaţie cu melodia Te Întorci Acasă…, colaborare cu Aris lansată fix de Ziua Naţională. A devenit imnul celor plecaţi la muncă în străinătate şi a sărit de 7.6 milioane de vizualizări.

About Geanina

My Life - My rules

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
}