Tom Boxer ft. Richy B & Morena – Dime que si (videoclip nou)

Written by on noiembrie 4, 2018

Chiar daca vara a trecut, iata ca Tom Boxer, Richy B si Morena aduc o atmosfera caliente, prin videoclipul piesei “Dime que si”. Single-ul este produs si compus in studioul Tom Boxer Records, iar filmarile clipului au avut loc in Constanta, la malul marii.

Tom Boxer este Dj-ul si producatorul ce duce talentul muzical autohton peste hotare. Acesta a lansat o serie de single-uri, printre care si “Morena”, care a ajuns pe prima pozitie în Bulgaria, Polonia si România. De asemenea, hitul a intrat în top 10 în Ungaria si Israel. Urmatorul sau single a fost “Deep in Love”, care a ajuns pe pozitia a 8-a în România si Ungaria, dar si pe locul 18 în Polonia. In anul 2012, a primit discul de aur pentru vanzari in Italia cu single-ul “Deep in Love”, piesa depasind 60 de milioane de vizualizari Youtube si ajungand no.1 in Italia, Spania, Polonia, Portugalia, Slovenia, Russia si nu numai. In prezent, alaturi de Morena, se bucura de succes international, in tari precum: Turcia, Rusia, Ucraina, Spania, Bulgaria, dar si Islanda, si colaboreaza cu marile case de discuri SPINNIN RECORDS, ULTRA MUSIC, ARMADA, WARNER MUSIC, SONY MUSIC INTERNATIONAL, ATLANTIC RECORDS etc.
Morena, solista proiectului, a cunoscut succesul pe plan muzical in anul 2008, atunci cand a inceput colaborarea cu Tom Boxer. De atunci au urmat melodii care au ajuns in topurile muzicale, numeroase spectacole atat în tara, cat si in strainatate.
Richy B este un artist originar din Chile, care face istorie în Suedia, la fel ca Dj Mendez, Croos Fire, Yei si chiar Tito Beltran. Muzica lui a început sa fie auzita, pentru prima data în Chile, pe posturile de radio mai importante din tara, iar, in prezent, piesele lui au succes in tari precum Spania, Norvegia, Suedia, Bolivia, Australia, Peru, Finlanda, Argentina si Chile, printre altele, alaturi de producatorul si prietenul lui, Rigo Fuego. Cantautorul a concertat, pe aceeasi scena, cu mari artisti precum Daddy Yankee , Tito el Bambino , Sean Paul (in Europa), Zalo Reyes , Américo , Cuentos de la Cripta ( in Venezuela), Kalamy Wey (Panamá) si Fernando Fuentes (Suedia). In vara acestui an, Richy B a cantat in deschiderea lui Luis Fonsi (Despacito), in cadrul festivalului “El Carrusel”, la Bucuresti.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background