TWO & Sandra N – Jolie (piesa noua)

Written by on noiembrie 4, 2018

Trupa TWO au lansat alaturi de Sandra N, prima piesa in aceasta noua formula – “Jolie” , cu un videoclip filmat in Bucuresti de catre Cristian Pistol. Piesa este compusa de Dorian Oswin, Sandra N. si Mihai Gruia.

“O cunosc pe Sandra din prima zi cand a venit la studioul nostru sa inregistram “I’M Sorry“. Chiar daca sunt multi ani de atunci si daca drumurile noastre s-au separat pentru o perioada, intotdeauna am simtit ca o sa colaboram din nou cu Sandra! O apreciem enorm, este o femeie minunata, o compozitoare talentata iar vocea ei este senzationala. Sunt fanul ei de cand am cunoscut-o si ma bucur ca acum face parte din familia noastra” – Mihai Gruia

“Jolie” este prima piesa pe care am inregistrat-o dupa ce am nascut, am cantat-o cu mare dor de muzica, dupa o pauza destul de lunga . Proiectul TWO & Sandra N este un proiect dedicat in special fanilor de afara , care ne cer piese in stilul celor care ne-au consacrat acolo, asa ca ne simtim datori sa facem muzica si pentru zonele in care suntem atat de iubiti si ceruti in concerte.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist

Background