Home / Stiri / J. Balvin – Sigo Extrañándote (videoclip nou)
J. Balvin – Sigo Extrañándote (videoclip nou)

J. Balvin – Sigo Extrañándote (videoclip nou)

De pe albumul ENERGÍA, J. Balvin a lansat clipul pentru single-ul – Sigo Extrañándote


PLAY ➡️

ENERGÍA, cel de-al doilea album al lui J Balvin, a fost lansat anul trecut si este reprezentarea unei noi miscari urbane ce vine de pe strazile din Medellin, Columbia. Alaturi de Infinity Music – un grup de tineri columbieni, format din Sky, Mosty si Bull Nene – J Balvin aduce un album de hit-uri, cu genuri ce variaza de la traditionalul reggaeton, pana la trap/hip-hop si pop. ENERGIA contine hit-uri ca GINZA si BOBO, doua dintre cele mai cunoscute piese ale artistului, care l-au transformat intr-unul dintre cei mai populari ai artisti ai momentului in intreaga lume.
GINZA a fost primul single extras de pe acest album, l-a propulsat pe artist direct pe prima pozitie in topurile din US, Mexic, Spania, Columbia si alte sapte tari. In plus, J Balvin a intrat in topurile digitale din Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu. GINZA este de asemenea piesa care a ocupat primul loc in topul Billboard Hot Latin timp de 22 de saptamani consecutive – un nou record pentru un artist solo! In mod similar, J Balvin a batut alte doua recorduri pe Vevo: cel mai vizionat debut al unei piese in limba spaniola si cel mai scurt timp in care un videoclip in spaniola a devenit certificat Vevo.
In plus, BOBO, cel de-al doilea single a dat peste cap recordurile stabilite in trecut de GINZA. Clipul a depasit numarul de vizualizari realizate de GINZA, cu 4.9 milioane de vizualizari in prima zi si 23 de milioane de vizualizari in total. Pe Spotify, BOBO, detine recordul pentru cele mai multe stream-uri realizate in 48 de ore de la lansare. BOBO a debutat pe prima pozitie in 12 tari si a ocupat locul intai in topurile radio in Statele Unite, Puerto Rico si Mexic.

ENERGÍA include o colaborare cu Pharell Williams pentru SAFARI, o piesa produsa chiar de Williams, featuring Sky si BIA. Albumul contine de asemenea piese alaturi de Daddy Yankee, Yandel si Fuego. Productia la albumul ENERGÍA a fost realizata de catre Sky, Mosty, Jowan si DVLP, un producator american cu radacini latine, cu care Balvin a lucrat acum pentru prima oara. Tot pe album se gaseste o interpretare speciala a lui Juanes, la chitara, pentru piesa “No Hay Título”, scrisa de J Balvin, alaturi de cunoscutul compositor Poo Bear.
energia

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}