Home / Stiri / Klyde – Defectul meu (videoclip nou)
Klyde – Defectul meu (videoclip nou)

Klyde – Defectul meu (videoclip nou)

Klyde revine cu o nouă piesă și videoclip – Defectul meu

Tanarul clujan a facut furori, anul trecut, pe scena festivalului international „Baltic Song Contest 2016”, unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata atat de public cat si de juriu. A urmat colaborarea cu gasca “Say Cheese” (Klyde, Drei, Rengle), single-ul Chemistry (care a depasit 13 milioane de vizualizari) si „Road To Monaco”, o piesa scrisa de Eric Turner si interpretata de Klyde, Bibi si Jimmy Dub.

„Piesa a trecut prin multe modificari, dar pana la urma am scris versurile pe romana pentru ca am vrut sa inteleaga toata lumea mesajul. Desi la prima vedere pare o piesa trista, < Defectul meu > este mai degraba un indemn, ceva ce te impinge de la spate sa mergi mai departe chiar si atunci cand te simti incomplet. La sfarsitul zilei, defectele noatre ne fac speciali si diferiti.” Klyde

Defectul meu” este o piesa scrisa si compusa de Klyde, Liviu Tanasoiu si Pavel Petricenco, ce relateaza starile prin care trece orice persoana in urma unei iubiri neimpartasite. Regia clipului apartine celor de la NGM Creative, fiind deja a treia colaborare dintre acestia si artist (Say Cheese, Chemistry).

About Geanina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
}